Mikrovirta on osa uutta IT-ulkoistuspalveluyhtiö, Frendy Oy:tä. Frendy yhdistää 12 suomalaisen IT-pal­ve­lu­yrityksen voimat tarjotakseen asiakkailleen osaamista ja maantieteellisesti kattavaa IT-ulkois­tus­pal­ve­lua, joka on ollut usein vain suurempien yritysasiakkaiden saatavilla. Frendyn enemmistö­­omistaja on pääomasijoittaja Procuritas ja yhdistettyjen yritysten nykyiset omistajat jatkavat Frendyn merkittävinä omistajina. Frendyn yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2020 oli noin 33 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 160 IT-osaajaa. Frendyn tavoittaa 16 paikkakunnalta ympäri Suomea Rovaniemeltä Helsinkiin. Frendyn muodostavat Isoweli Oy, Soluto, InData Oy, InDatahouse Oy, R-Office Oy, R-Office Uusimaa Oy, R-Office Itä-Suomi Oy, Datanix Oy, Wintunix Oy, ITsPro Oy, Mikrovirta ja Tietokonemaailma Oy.

Mikrovirran palveluasenne ja henki jää elämään vahvasti uuteen Frendyyn ja osaamisellamme on merkittävä asema erityisesti monipuolisten tuki- ja ylläpitopalveluiden osalta. Frendyn kautta pystymme tuottamaan asiakkaillemme entistä monipuolisempia ja kokonaisvaltaisempia IT-ulkoistuspalveluita. Mikrovirta ja tuottamamme IT-palvelut eivät siis häviä mihinkään – päinvastoin, nyt jatkuu yli 20 vuotta sitten aloitettu matka leveämmillä hartioilla. Yhdessä olemme paljon enemmän.”, toteaa Mikrovirran Aki Heilala.

Erityisen hienoa on saada yrittäjäkaverit, rautaiset hallitusammattilaiset, määrätietoinen toimitus­johtaja ja pääomasijoittaja Procuritas mukaan Frendyyn. Meillä kaikilla on yhteisenä päämääränä vastata erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten kasvaneisiin IT-ulkoistustarpeisiin”, toteaa Aki Heilala, joka jatkaa Mikrovirran vetovastuussa.

Frendyn toimitusjohtaja Mikko Peltonen korostaa tietotyön merkitystä suomalaisten yritysten arjessa.

Me haluamme tehdä siitä entistä sujuvampaa, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinliike­toimintaansa. Asiakkaidemme tyytyväisyys ja tietotyön sujuvuus ohjaa toimintaamme. Yhdistämällä voimamme pystymme entistä paremmin kehittämään henkilöstömme osaamista asiakkaidemme laajentuviin IT-tarpeisiin. Tavoitteenamme ei ole olla enempää eikä vähempää kuin Suomen paras IT-ulkoistus­palveluyhtiö pienille ja keskisuurille yrityksille.” Yhdistyminen ei vaikuta asiakassuhteisiimme; samat yhteyshenkilöt, frendyt, palvelevat jatkossakin.

Lisätietoja:

Aki Heilala, Liiketoimintajohtaja

+358 400 505 515 / aki@mikrovirta.fi

 

Mikko Peltonen, Toimitusjohtaja

+358 40 520 1458 / mikko.peltonen@frendy.fi