Mikrovirta Oy on ostanut merkittävän osan Suomen IT-Tiimi Oy:stä. Mikrovirta on pääkaupunkiseudulla, Helsingin Pitäjänmäessä toimiva yli 25 vuotta vanha ICT-palveluita tarjoava asiantuntijaorganisaatio. Pääasialliset palvelut keskittyvät asiakkaiden ICT-infran ylläpitoon ja kehittämiseen. Mikrovirran liikevaihto oli vuonna 2018 yli 1,8 M€.

Suomen IT-Tiimi on Varsinais-Suomessa, Turussa toimiva ICT-palveluita ja laitteita tarjoava asiantuntijaorganisaatio. Suomen IT-Tiimin liikevaihto oli vuonna 2018 yli 400 t€.

Olemme aikaisemmin tehneet yhteistyötä G30-ketjukumppaneina, mutta haluamme mahdollistaa tiiviimmän yhteistyön avulla molemmille yrityksille paremmat kasvumahdollisuudet ja entistä paremman asiakastyytyväisyyden”, Mikrovirta Oy:n toimitusjohtaja Aki Heilala sanoo.

Yhteistyön avulla saamme vahvemmat resurssit, laajemman osaamisen käyttöömme ja niiden kautta asiakkaamme voivat saada entistäkin parempaa palvelua”, Suomen IT-Tiimi Oy:n toimitusjohtaja Mikko Syrjänen sanoo.

Suomen IT-Tiimi Oy toimii edelleen omana yhtiönä ja sen toimitusjohtajana jatkaa Mikko Syrjänen. Hallituksen puheenjohtajana on Mikrovirta Oy:n toimitusjohtaja Aki Heilala.